Informasjon til foreldre / foresatte

Hubertus Ride, bade og opplevelse leir er meget mulig det beste alternativet, om barna har lyst til å reise på sommerleir.

Her følger en del informasjon til foreldre eller foresatte.

…..Når vi har ansvar for barn og unge, er det helt naturlig og riktig, å stille seg spørsmål om et foretak eller tilbud er seriøst, slik at det er forsvarlig og fornuftig å sende de unge hjemmefra til det ene eller andre tilbudet som blir markedsført. …

Jeg som skriver disse linjene, har som far, flere ganger selv vært stilt overfor det samme spørsmål.

Jeg kjenner dilemma, og vet at mange foreldre, både sammen og ikke minst eneforeldre kan være litt forbeholden til å sende sine unge avgårde på for eksempel en rideleir, uten først å ha fått skikkelig informasjon om hvordan deltakeren vil bli tatt hånd om og sett etter. 

Foruten
eller i tilegg til, dette med ridning og kjøring med hest og vogn, kos og stell med hest eller ponni, og samvær med andre unge ifra ulike steder og miljøer.

Med bakgrunn i vår erfaring fra de rideleirer vi tidligere har arrangert, er vi ganske sikker på at deltakerne både vil like seg, ha det skikkelig kjekt, og få et godt utbytte av leiruken.

Dernest vil jeg presisere at vårt opplegg og tilbud, er absolutt seriøst. Rideleiren gir ingen spisskompetanse til konkuranseryttere, og vi har heller ingen instruktør med beridereksamen, som ville gitt Hubertus leiren stjerner/anbefaling og topp ranking av Norges Rytterforbund.

Men derimot kan vi til unge mellom 8 og 13 år, som har ridd lite eller intet tidligere, så vel som de som har ridd en del, kanskje har egen hest, og gjerne har deltatt på rideleir tidligere, og/eller gått på noen ridekurs, tilby en festlig og lærerik uke, med greie hester og ponnier, et godt og sikkert miljø, fine opplevelser, sammen med ansvarsfulle og dyktige ledere og hjelpere.

Vi kommer til å gjøre det best mulige, for at deltakerne på Hubertus ride, bade og opplevelse leiruken, skal ha det skikkelig kjekt, og få mange fine opplevelser som er vel verd pengene det koster.

SSD

Se linker til andre interesante hestesider på hovedsiden

Over til: Oversikt over gunstige startpakker

Over til: Vare og sortimentliste 

Over til: Bestilling av Gavekort

Over til: Gratis Hesteutstyr 

Over til: Rideleir

Tilbake til hovedsiden