Hubertus rideleir

Et bra tilbud for 
dere mellom 
9 og 12 år !


Klikk på bildet for å se et større

Tidligere har vi arrangert rideleirer på et ridesenter, og da ble naturlig nok mye av aktivitetene,--både hos oss, og på andre rideleirer-- lagt til ridehuset, noe som lett blir litt ensformig og lite engasjerende, for deltakerne.

Nå kjører vi imidlertid et helt nytt konsept, en annerledes rideleir, nemlig Hubertus ride og badeleir, som er blitt et variert, spennende og fantastisk populært tilbud, både for de som har ridd lite eller ingenting fra før, så vel dere som kan ri.

Vi eier nemlig en eiendom et par mil utenfor byen, et flott sted i landlige omgivelser, beliggende ned mot et stort fiskevann,- et virkelig ferieparadis. Her tilbyr vi en kombinert ride, bade, og opplevelse ferie, en uforglemmelig uke sammen med kjekke hester og ponnier, og nye venner.

Om du bestemmer deg for å velge Hubertus ride, bade og opplevelse leir i år, skal du vite at vi legger stor vekt på at hver enkelt skal ha det kjekt, få lære en god del, samtidig som deltakerne oppholder seg under trygge, skikkelige og ordentlige forhold.

Husmor på leirene er en voksen pålitelig dame, som i tillegg til å lage maten, kommer til å ha tid for den enkelte om noe skulle komme på.

Vi har dessuten minst to ansvarlige og kompetente rideleir-ledere.

Vi kommer til å lære deltakerne godt hestevett og grunnleggende ride og kjørelære.

Når vi rir på turer, blir øvede ryttere og dere som har ridd lite tidligere, inndelt i hver sin gruppe.

Av aktivitetene ellers, kan nevnes sporlek og natursti til hest, rytter skattejakt, gymkhana, voltige, og naturligvis mye bading og soling.

Meget mulig har vi nu vestlandets mest attraktive leirtilbud for dere mellom 9 og 12 år.

På hver leiruke satser vi på å legge inn gledelige overraskelser, og om kveldene kan vi ha for eksempel leirbål (alt naturligvis med værforbehold) og på vår store Hubertus grill, kan vi grille pølser, hamburgere og nyfisket ørret.

Foruten at vi i huset har rikelig med soveplasser, har vi satt opp et stort og solid villmarkstelt, for de litt tøffe, som vil ”ligge ute” og sove til naturens egne lyder.

I oppholdsstuen gir vi om kveldene, bl.a. rideteori og sikkerhets undervisning, har pizzaparty, vi arrangerer hyggekvelder, deltakerne kan spille musikk, se på hestevideoer, og ellers ha det kult og festlig sammen.

Første dagen har vi for øvrig et ”bli- kjent- med- hverandre opplegg”, så det går greit å komme alene, du vil helt sikkert få mange nye venner, både blant de to og firbente.

Fra vårt velutstyrte kjøkken, serverer leirens husmor god hjemmelaget middag, og på frokost og kvelds bordet, er der mye godt å velge mellom.

Vi har flinke og kjekke hester og ponnier. Ridingen for nybegynnerne blir tilpasset nivået, mens de mer erfarne ryttere får ri varierte og spennende turløyper, dels med innlagte faste hinder.

Vi satser på sikkerhet, og har til utlån både sikkerhets ridehjelmer, og sikkerhets ridevester av beste merke.

Å bade på leiren er meget populært. Noen hopper ifra bryggen, mens andre lar seg skli uti fra rutsjebanen.

Ved badetidene er der tilstede ansvarsfull og svømmekyndig badevakt.

For dere som vil prøve båtene, så har vi båter med motor, seiljolle og kano. Vi har til utlån både rednings og seilervester.

E mail : post@hubertus.no, telefaks 52 72 94 30

Hjemmeside med mye informasjon: www.hubertus.no

Over til: Oversikt over gunstige startpakker

Over til: Vare og sortimentliste 

Over til: Bestilling av Gavekort

Over til: Gratis Hesteutstyr 

Over til: Rideleir

Tilbake til hovedsiden